KITA nyedhiyakake PERALATAN BERKUALITAS

PERALATAN GENCOR

Dipercaya kita, pilih kita

Babagan awake dhewe

  • factory

Katrangan singkat:

Perusahaan nduweni sistem manajemen lan sistem kualitas sing sampurna, 7 tungku peleburan sing ana, garis nggawe pasir 4, pabrik bal 5, laboratorium pusat, penganalisa ukuran partikel OMEC, instrumen skrining Slap, mikroskop lan peralatan berteknologi tinggi liyane, kapasitas produksi taunan 50000 ton , miturut syarat pangguna titik produksi, produk kanthi kebersihan dhuwur, adaptasi dhuwur, kinerja stabil, lan sapiturute. Produk diekspor menyang Eropa, Amerika Utara lan Kidul, Australia, Jepang, Korea, Taiwan, Thailand, Singapura, Malaysia lan liya-liyane 30 wilayah lan negara, seneng reputasi apik.

Melu kegiatan pameran

ACARA & TRADE Shows

  • Development trend of abrasive and abrasive tools industry in 2022
  • Refractory manufacturer high temperature sandblasting castable white corundum sand fine powder
  • Wear-resistant means to withstand friction.
  • Causes and countermeasures of common problems in the application of white corundum abrasive?
  • Jinis lan sifat fisik saka refractory umum

    1. Apa iku refraktori?Bahan refraktori umume nuduhake bahan non-logam anorganik kanthi tahan geni luwih saka 1580 ℃.Iki kalebu bijih alam lan macem-macem produk sing digawe liwat proses tartamtu miturut syarat tujuan tartamtu.Wis mec suhu dhuwur tartamtu ...

  • Tren pangembangan industri alat abrasif lan abrasif ing taun 2022

    Wiwit taun 2021, risiko lan tantangan ing omah lan ing luar negeri saya tambah, lan wabah global wis nyebar.Ekonomi China wis njaga momentum pembangunan sing apik ing tengah-tengah upaya nasional sing teratur lan terkoordinasi.Peningkatan permintaan pasar, pertumbuhan impor lan ekspor, industri abrasive terus ...

  • Produsen refraktori suhu tinggi sandblasting castable wedhi korundum putih bubuk halus

    Konsep materi refraktori: Kelas bahan non-logam anorganik kanthi refraktori ora kurang saka 1580 ° C.Refractoriness nuduhake suhu Celsius ing ngendi sampel cone refractory nolak tumindak suhu dhuwur tanpa softening lan leleh ing kondisi ora ...

  • Wear-resistant tegese tahan gesekan.

    Wear-resistant Wear-resistant tegese tahan gesekan.definisi: Iku jinis anyar saka materi karo electrical khusus, Magnetik, optik, akustik, termal, mechanical, kimia lan fungsi biologi Pambuka Ana akeh jinis bahan nyandhang-tahan lan sawetara saka sudhut Efesus....

  • Dhasar kekarepan panggolékan lan kagunaan kang umum saka white corundum abrasive?

    Nimbulaké lan countermeasures masalah umum ing aplikasi saka corundum putih abrasive? Amarga hubungan antarane materi, corundum putih minangka abrasive dibandhingake karo produk liyane duwe prabédan gedhe, amarga isi alumina saka corundum putih relatif dhuwur, bisa ketemu t. ..