• page banner

Produsen refraktori suhu tinggi sandblasting castable wedhi korundum putih bubuk halus

Bahan refraktori

konsep:
Kelas bahan non-logam anorganik kanthi refractoriness ora kurang saka 1580 ° C.Refractoriness nuduhake suhu Celsius ing ngendi sampel cone refractory nolak tumindak suhu dhuwur tanpa softening lan leleh ing kondisi ora mbukak.Nanging, mung definisi refractoriness ora bisa njlèntrèhaké kanthi lengkap bahan refractory, lan 1580 ° C ora mutlak.Saiki ditetepake minangka kabeh bahan sing sifat fisik lan kimia bisa digunakake ing lingkungan suhu dhuwur diarani bahan refraktori.Bahan refraktori digunakake ing metalurgi, industri kimia, minyak bumi, manufaktur mesin, silikat, tenaga lan lapangan industri liyane.Iki minangka sing paling gedhe ing industri metalurgi, kanthi 50% nganti 60% saka total output.

efek:
Bahan refraktori digunakake ing macem-macem bidang ekonomi nasional kayata baja, logam non-ferrous, kaca, semen, keramik, petrokimia, mesin, boiler, industri ringan, tenaga listrik, industri militer, lan sapiturute, lan minangka bahan dhasar sing penting kanggo njamin operasi produksi lan pangembangan teknologi industri ing ndhuwur.Iki nduweni peran penting lan ora bisa diganti ing pangembangan produksi industri suhu dhuwur.
Wiwit 2001, mimpin dening pangembangan cepet saka industri suhu dhuwur kayata wesi lan baja, logam nonferrous, petrokimia, lan bahan bangunan, industri refractory wis maintained momentum wutah apik lan wis dadi produser utama lan eksportir bahan refractory ing. donya.Ing 2011, produksi refraktori China kira-kira 65% saka total donya, lan volume produksi lan dodolan terus dadi peringkat pertama ing donya.
Pangembangan industri refraktori raket banget karo penylametan sumber daya mineral domestik.Bauksit, magnesit lan grafit minangka telung bahan refraktori utama.China minangka salah siji saka telung eksportir bauksit paling gedhé ing donya, cadangan magnesit paling gedhé ing donya, lan eksportir grafit gedhé.Sumber daya sing sugih wis ndhukung bahan tahan api China sajrone dasawarsa pembangunan kanthi cepet.
Kanthi periode "Rencana Lima Taun Rolas", China nyepetake penghapusan kapasitas produksi sing wis lawas lan akeh energi.Industri kasebut bakal fokus ing pangembangan lan promosi tungku hemat energi anyar, pangembangan teknologi hemat energi sing komprehensif, manajemen energi, kontrol emisi "telung sampah" lan panggunaan sumber daya "telung sampah" Daur-ulang, lan liya-liyane. daur ulang sumber daya lan nggunakake maneh bahan refraktori sawise digunakake, nyuda emisi sampah padhet, nambah pemanfaatan lengkap sumber daya, lan komprehensif promosi konservasi energi lan ngurangi emisi.
"Kebijakan Pengembangan Industri Refraktori" nuduhake yen konsumsi unit bahan refraktori ing industri baja China kira-kira 25 kilogram per ton baja, lan bakal mudhun ing ngisor 15 kilogram ing taun 2020. Ing taun 2020, produk refraktori China bakal umure luwih suwe. , luwih irit energi, bebas polusi, lan fungsional.Produk bakal nyukupi kabutuhan pembangunan ekonomi nasional kayata metalurgi, bahan bangunan, kimia, lan industri sing berkembang, lan bakal nambah konten teknis produk ekspor.

Bahan refraktori duwe macem-macem jinis lan panggunaan sing beda.Sampeyan perlu kanggo klasifikasi bahan refraktori kanthi ilmiah kanggo nggampangake riset ilmiah, pilihan lan manajemen sing rasional.Ana akeh cara klasifikasi kanggo bahan refraktori, kalebu klasifikasi atribut kimia, klasifikasi komposisi mineral kimia, klasifikasi proses produksi, lan klasifikasi morfologi materi.

Klasifikasi:
1. Miturut tingkat refractoriness:
Bahan refraktori biasa: 1580 ℃ ~ 1770 ℃, materi refraktori canggih: 1770 ℃ ~ 2000 ℃, bahan refraktori kelas khusus:> 2000 ℃
2. Bahan refraktori bisa dipérang dadi:
Produk sing dipecat, produk sing ora diobong, refraktori sing ora bentuke
3. Klasifikasi miturut sifat kimia materi:
refraktori asam, refraktori netral, refraktori alkalin
4. Klasifikasi miturut komposisi mineral kimia
Cara klasifikasi iki bisa langsung menehi ciri komposisi dhasar lan karakteristik saka macem-macem bahan refraktori.Iki minangka cara klasifikasi umum ing produksi, panggunaan, lan riset ilmiah, lan nduweni makna aplikasi praktis sing kuwat.
Silika (silika), aluminium silikat, korundum, magnesia, kalsium magnesia, aluminium magnesia, silikon magnesia, refraktori komposit karbon, refraktori zirkonium, refraktori khusus
6. Klasifikasi bahan refraktori sing ora bentuke (diklasifikasikake miturut metode panggunaan)
Castables, lapisan semprotan, bahan ramming, plastik, bahan penahan, bahan proyeksi, bahan smear, bahan geter garing, castables swadaya, slurries refraktori.
Refraktori netral utamane kasusun saka alumina, kromium oksida utawa karbon.Produk korundum sing ngemot luwih saka 95% alumina minangka bahan refraktori berkualitas tinggi kanthi macem-macem panggunaan.
Chiping Wanyu Industry and Trade Co., Ltd., diadegaké ing taun 2010, spesialisasi ing produksi produk tahan nyandhang lan refractory: wedhi bagean korundum putih, bubuk alus, lan produk seri wedhi granular.
Spesifikasi seri tahan aus: 8-5#, 5-3#, 3-1#, 3-6#, 1-0#, 100-0#, 200-0#, 325-0#
Spesifikasi Pasir Granular: 20#, 24#, 36#, 40#, 46#, 54#, 60#, 80#, 100#, 150#, 180#, 200#, 220#, 240#,


Wektu kirim: Dec-30-2021