• About Us

Babagan awake dhewe

Kenapa milih kita?

Chiping Wanyu Industry lan Trade Co., LTD., didegaké ing 2010, dumunung ing output taunan 300.000 ton saka smelting basa, ndhuwur China 100 kabupaten - chiping.Produksi profesional: korundum putih, korundum krom, korundum coklat lan wedhi korundum putih, bubuk halus, pasir ukuran partikel lan produk liyane.

Perusahaan nduweni sistem manajemen lan sistem kualitas sing sampurna, 7 tungku peleburan sing ana, garis nggawe pasir 4, pabrik bal 5, laboratorium pusat, penganalisa ukuran partikel OMEC, instrumen skrining Slap, mikroskop lan peralatan berteknologi tinggi liyane, kapasitas produksi taunan 50000 ton , miturut syarat pangguna titik produksi, produk kanthi kebersihan dhuwur, adaptasi dhuwur, kinerja stabil, lan sapiturute. Produk diekspor menyang Eropa, Amerika Utara lan Kidul, Australia, Jepang, Korea, Taiwan, Thailand, Singapura, Malaysia lan liya-liyane 30 wilayah lan negara, seneng reputasi apik.
Dumunung ing pelabuhan tianjin, pelabuhan Qingdao lan pelabuhan Rizhao ing jarak 500 kilometer, perusahaan nyedhiyakake layanan logistik pelanggan ing kabeh proses saka produksi menyang pelabuhan lan bea cukai.

Sawise pirang-pirang taun pangembangan lan akumulasi pengalaman, perusahaan kasebut wis dadi produksi produk refractory lan tahan nyandhang lan integrasi ekspor industri lan perdagangan perusahaan.Ing pangembangan dalan, kita tansah netepi kualitas pisanan, prinsip basis integritas, kanggo ketemu syarat cukup kabeh pelanggan kanggo misi, kanggo nyedhiyani layanan paling apik kanggo pelanggan ing saindhenging donya.

/about-us/
about (1)
about (6)
about (2)
Chiping Wanyu Industry
about (3)
Chiping Wanyu Industry
about (4)
about (5)

produk kita!

Perusahaan kita mrodhuksi wedhi korundum putih, wedhi ukuran partikel, seri wêdakakêna nggoleki produk, adhedhasar kualitas dhuwur bubuk aluminium oksida minangka bahan baku, crystallization dening panyulingan kapasitor, kemurnian dhuwur: Al2O3≥99.5% SiO₂≤0.1% Fe2O3≤0.1% Na2O ≤0.35%, ketajaman diri sing apik, tahan asam lan alkali kanggo korosi, tahan suhu dhuwur, kinerja negara panas sing apik.

Perusahaan kami mrodhuksi wedhi bagean korundum putih, wedhi ukuran partikel korundum putih, ukuran partikel sesuai karo standar internasional lan produksi standar nasional, bisa diproses miturut syarat pangguna.Ukuran partikel umum kanggo F4 ~ F220, komposisi kimia gumantung saka ukuran ukuran partikel lan beda.Karakteristik sing pinunjul yaiku resistensi impact ukuran kristal cilik, yen mesin penggiling digunakake kanggo ngolah rusak, partikel kasebut minangka partikel bunder, permukaan garing resik, luwih gampang diikat.

Abrasives digawe saka korundum putih cocok kanggo grinding baja karbon dhuwur, baja kacepetan dhuwur lan hardened baja.Uga bisa tlatah materi polishing, uga bisa digunakake minangka tliti casting wedhi, uyuh materi, kimia katalis, keramik khusus, kualitas dhuwur materi refractory.

Layanan kita

Wiwit panyiapan perusahaan kanggo 11 taun, kita wis mesthi wis adhering kanggo "kualitas pisanan, customer pisanan" waé, netepi "kualitas kaslametané, layanan lan pembangunan, reputasi lan pasar" filosofi bisnis.Kanggo nyedhiyani pelanggan layanan siji-mandeg saka dikarepake, produksi, packaging, transportasi, kanggo pelabuhan, proses bea cukai.

about (11)
about (10)
about (12)
about (9)