• White fused alumina

Alumina gabungan putih

Corundum putih karo wêdakakêna aluminium oksida industri minangka bahan mentahan, ing busur sawise suhu dhuwur leleh ndhuwur 2000 derajat sawise cooling, sawise crushing mbentuk, misahake Magnetik kanggo wesi, sieve dipérang dadi macem-macem ukuran partikel, produk rampung wis tektur kandhel, atose dhuwur, wangun partikel cetha Angle.Bahan bebas wesi kanthi kemurnian dhuwur, keputihan dhuwur, kekerasan dhuwur lan macem-macem ukuran partikel sing tepat.Produk seri pasir ukuran gandum: cocok kanggo manufaktur keramik, alat abrasif konsolidasi resin lan penggilingan, polishing, sandblasting, pengecoran presisi (corundum khusus investasi investasi) lan liya-liyane.Wedhi bagean lan seri wêdakakêna nggoleki: utamané digunakake kanggo Manufaktur bahan refractory dhuwur-bahan.

Sifat fisik sing khas

atose

9, 0wus

warna

putih

Bentuk gandum

sudut

Titik lebur

ca.2250 °C

Suhu layanan maksimal

ca.1900 °C

Gravitasi spesifik

ca.3,9 g/cm3

Akeh Kapadhetan

ca.3,5 g/cm3

Analisis fisik sing khas

Macro Alumina Gabungan Putih

Sekring Putihalumina wêdakakêna 

Al2O3

99.5%

99.5%

Na2O

0.35%

0.35%

Fe2O3

0.1%

0.1%

SiO2

0.1%

0.1%

CaO

0.05%

0.05 %

SIZES kasedhiya
Macro alumina lebur putih

PEPA Ukuran gandum rata-rata (μm)
F 020 850 – 1180
F 022 710 – 1000
F 024 600 – 850
F 030 500 – 710
F 036 425 – 600
F 040 355 – 500
F 046 300 – 425
F 054 250 – 355
F 060 212 – 300
F 070 180 – 250
F 080 150 – 212
F 090 125 – 180
F 100 106 – 150
F 120 90 – 125
F 150 63 – 106
F 180 53 – 90
F 220 45 – 75
F240 28 – 34