• page banner

Tren pangembangan industri alat abrasif lan abrasif ing taun 2022

Wiwit taun 2021, risiko lan tantangan ing omah lan ing luar negeri saya tambah, lan wabah global wis nyebar.Ekonomi China wis njaga momentum pembangunan sing apik ing tengah-tengah upaya nasional sing teratur lan terkoordinasi.Peningkatan permintaan pasar, pertumbuhan impor lan ekspor, industri abrasive terus dadi tren sing apik.

  1. Pangembangan industri ing 2021

Miturut analisis data statistik Asosiasi Industri Alat Mesin China, wiwit Januari nganti Oktober 2021, operasi sakabèhé industri alat mesin isih tetep stabil.Dipengaruhi dening faktor dhasar taun sadurunge, tingkat wutah taun-taun saka indikator utama terus mudhun saben wulan, nanging tingkat pertumbuhan taun-taun isih dhuwur.Pendapatan perusahaan utama sing disambungake dening asosiasi tambah 31,6% saben taun, 2,7 poin persentase luwih murah tinimbang ing Januari-September.Pendapatan operasi saben sub-industri tambah akeh dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur, ing antarane pendapatan operasi industri abrasive tambah 33,6% dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur.

Ing babagan impor, data bea cukai China nuduhake manawa impor lan ekspor alat mesin sakabèhé wiwit Januari nganti Oktober 2021 terus momentum sing apik ing paruh pertama taun, kanthi impor alat mesin $ 11,52 milyar, munggah 23,1% ing taun. taun.Antarane wong-wong mau, impor alat mesin pangolahan logam yaiku $ 6,20 milyar, munggah 27,1% saben taun (ing antarane, impor alat mesin pemotong logam yaiku US $ 5,18 milyar, munggah 29,1% saben taun; Impor mesin pembentuk logam alat kasebut $ 1,02 milyar, munggah 18,2% saben taun).Impor alat pemotong gunggungipun $1,39 milyar, munggah 16,7% saben taun.Impor saka abrasives lan abrasives gunggungipun $630 yuta, munggah 26,8% taun ing taun.

Impor kumulatif miturut kategori komoditas ditampilake ing Gambar 1.

 

sdf

 

Ing babagan ekspor, tren pertumbuhan substansial terus wiwit Januari nganti Oktober 2021. Ekspor alat mesin tekan $15,43 milyar, munggah 39,8% saben taun.Antarane wong-wong mau, nilai ekspor alat mesin pangolahan logam yaiku $ 4,24 milyar, munggah 33,9% saben taun (antarane, nilai ekspor alat mesin pemotong logam yaiku $ 3,23 milyar, munggah 33,9% saben taun; Ekspor alat mesin logam 1,31). milyar dolar AS, munggah 33,8% saben taun).Ekspor alat pemotong yaiku US $ 3.11 milyar, munggah 36.4% saben taun.Ekspor abrasive lan abrasive tekan kita $3.30 milyar, munggah 63.2% saben taun.

Ekspor kumulatif saben kategori komoditas ditampilake ing Gambar 2.

cfgh

Ii.Prakiraan kahanan industri alat abrasif lan abrasif ing taun 2022

Konferensi Kerja Ekonomi Pusat 2021 nedahake yen "pembangunan ekonomi China ngadhepi tekanan kaping telu saka kontraksi panjaluk, kejut pasokan lan pangarepan sing saya lemah", lan lingkungan njaba "dadi luwih rumit, surem lan ora mesthi".Sanajan ana owah-owahan epidemi global lan tantangan pemulihan ekonomi, Claudia Vernodi, direktur Institut Digital China-Eropa ing Belgia, ujar manawa momentum pertumbuhan ekonomi China lan pembangunan berkualitas tinggi bakal terus dadi pembalap paling gedhe. saka wutah ekonomi global.

Mula, tugas sing luar biasa kanggo 2022 yaiku nggawe kemajuan nalika njaga stabilitas.Kita njaluk pamrentah supaya nambah intensitas belanja, nyepetake belanja, lan ngembangake investasi infrastruktur kanthi tepat.Miturut rapat kasebut, kabeh wilayah lan departemen kudu tanggung jawab kanggo stabilisasi ekonomi makro, lan kabeh sektor kudu aktif ngenalake kabijakan sing kondusif kanggo stabilitas ekonomi.Tingkat kabijakan kanggo ningkatake pertumbuhan ekonomi bakal luwih saka biasane, sing uga bakal narik permintaan pasar kanggo abrasive.Dikarepake yen industri abrasive lan abrasive China ing 2022 bakal nerusake kahanan sing apik ing taun 2021, lan indikator utama kayata revenue operasi taunan ing 2022 Bisa uga rata utawa rada mundhak karo 2021.


Wektu kirim: Jan-25-2022