• Contact Us

Hubungi Kita

Chiping Wanyu Industry And Trade Co., Ltd.

alamat

Taman Industri Xinfa, Distrik Chiping, Kutha Liaocheng, Provinsi Shandong

Telpon

008613863523666
008618963582198

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm
Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita