• Brown fused alumina

Alumina gabungan coklat

Brown jade, jeneng umum uga dikenal minangka wedhi berlian, iku wong coklat creted karo alumina, bahan karbon, lan telung bahan mentahan sing nyawiji lan suda ing pawon busur listrik, supaya jeneng iki.Bahan kimia utama jade coklat yaiku Al2O3, lan isine 95,00% -97,00%, lan ana sawetara Fe, Si, Ti, lan liya-liyane. apik, sawetara aplikasi sudhut, mirah, lan digunakake digunakake.

Jade coklat minangka bahan baku utama kanthi aluminium aluminous, coke (antrasit), lan nduweni peleburan suhu dhuwur ing tungku busur listrik.Iku cocok kanggo mecah logam dhuwur, kayata macem-macem baja umum., Bisa palsu wesi tuang, tembaga keras, lan liya-liyane, uga bisa nggawe refraktori maju.Grungy coklat nduweni karakteristik kemurnian dhuwur, kristalisasi sing apik, fluiditas sing kuat, koefisien ekspansi kabel sing kurang, lan tahan korosi.Kanthi puluhan manufaktur tahan geni, produk kasebut nduweni karakteristik jeblugan, ora ana bubuk, lan ora retak ing aplikasi kasebut.Utamane, iku luwih dhuwur tinimbang biaya-efektifitas jasteas coklat tradisional, kang ndadekake ongko paling apik lan ngisi bahan refractory jade coklat.

Sifat fisik sing khas

atose 9 ,0moh
Color coklat
Bentuk gandum Kristal tripartit
Titik lebur ca.2250 °C
Suhu layanan maksimal ca.1900 °C
Gravitasi spesifik ca.3,9 – 4,1 g/cm3
Akeh Kapadhetan ca.1,5 – 2,1 g/cm3

Analisis fisik sing khas

Macro Aluminium Fused Coklat Brown Fused Aluminium Micro
Al2O3 95,65 % 94,20 %
TiO2 2,42 % 2,79 %
Fe2O3 0,12 % 0,33 %
SiO2 0,92 % 1,34 %
CaO 0,35 % 0,33 %

SIZES kasedhiya
Fisik khas

PEPA Ukuran gandum rata-rata (μm)
F 020 850 – 1180
F 022 710 – 1000
F 024 600 – 850
F 030 500 – 710
F 036 425 – 600
F 040 355 – 500
F 046 300 – 425
F 054 250 – 355
F 060 212 – 300
F 070 180 – 250
F 080 150 – 212
F 090 125 – 180
F 100 106 – 150
F 120 90 – 125
F 150 63 – 106
F 180 53 – 90
F 220 45 – 75
F240 28 – 34