• page banner

Dhasar kekarepan panggolékan lan kagunaan kang umum saka white corundum abrasive?

Dhasar kekarepan panggolékan lan kagunaan kang umum saka white corundum abrasive?

Amarga hubungan antarane materi, korundum putih minangka abrasive dibandhingake karo produk liyane duwe prabédan gedhe, amarga isi alumina korundum putih relatif dhuwur, bisa ketemu syarat aplikasi saka macem-macem kesempatan.Nanging ana uga reaksi salabetipun ing proses aplikasi saka corundum putih abrasive, ing tampilan saka masalah redness produk, carane èfèktif ngatasi iku?
Kaping pisanan, kita kudu ngerti endi penyebab masalah kasebut.Sawise analisis, ditemokake yen korundum putih abrasive abang bisa uga amarga agen naleni produk produksi ngandhut zat wesi;Bisa uga akeh proses mekanik wesi ing proses pangolahan.Mulane, orane wesi ing produk korundum putih kudu dikurangi sabisane.
Supaya entuk efek nggunakake paling apik, orane online kudu nyingkiri ing proses produksi abrasive, lan kontrol ukuran partikel abrasive korundum putih uga kudu mbayar manungsa waé kanggo, supaya minangka kanggo supaya dumadi saka macem-macem fénoména salabetipun.

Kepiye kualitas ngadeg utawa tiba saka bata korundum coklat diidentifikasi?
Corundum coklat bisa digawe abrasive, uga bisa digawe bata, amarga corundum coklat dhewe nduweni kinerja apik, supaya digawe saka bata sawise corundum coklat iku firebrick banget praktis.Nanging amarga kinerja prodhuk ora cetha ing Mirit, supaya kita kudu sinau kanggo ngenali kualitas coklat corundum bata kanggo nggunakake produk.

Wiwit Oktober, akeh panggonan ing China wis ngleksanakake kabijakan watesan daya lan watesan produksi, asil ing rega coklat corundum terus kuwat.Rega listrik minangka salah sawijining faktor utama sing mengaruhi rega korundum coklat.Rega listrik ing Henan wis diatur luwih saka 1 yuan/derajat, lan biaya wis mundhak banget.

Miturut statistik data ing Oktober, pasar corundum coklat limang munggah consecutive, Henan, Shanxi, Guizhou telung wilayah produksi utama prices corundum coklat wungu 1200-1300 yuan / ton, nganti 22,64% lan 25,49%, guizhou corundum coklat wungu luwih dhuwur tinimbang Henan , Shanxi.
Sawise ngetik Nopember, produksi coklat corundum faktor winates nambah, pasar corundum coklat utawa uncalan terus saka banget sumber lan dikarepake kahanan, biaya isih dhuwur support, tenan kutipan.

Corundum coklat: kanthi introduksi kabijakan perlindungan lingkungan nasional lan pranata sing jelas babagan kabijakan perlindungan lingkungan ing saindenging pasar mboko sithik stabil, ditambah karo paningkatan perusahaan produksi, pasokan korundum coklat tetep stabil.Nalika pasar korundum stabil, kebingungan rega bakal ilang.
Corundum coklat iku salah siji saka abrasives paling dhasar, resistance crushing sawijining, resistance oksidasi, resistance karat kuwat, wis stabilitas kimia apik, biaya produksi luwih murah tinimbang abrasives liyane, biaya-efektif uga luwih saka abrasives liyane.Ing negara kita, korundum coklat mboko sithik mbentuk sistem bahan industri skala industri tartamtu, sing wis dadi bahan dhasar sing ora bisa diganti kanggo pangembangan industri lan minangka bagean penting saka ekonomi nasional.Saiki, perusahaan nduwe posisi penting ing manufaktur abrasive gabungan, abrasive dilapisi lan bahan refraktori.

Corundum putih: ngetik mangsa panas lan introduksi saka kawicaksanan pangayoman lingkungan, Enterprises hilir mbatesi produksi serius, dikarepake kanggo corundum putih weakened, sumber pasar lan dikarepake kanggo njaga imbangan dhasar, ana maneh kedadean saka hard kanggo golek barang.Bagéyan saka persediaan awal lan persediaan perusahaan prodhuk, didol kanthi rega sing rada murah.Saiki pasokan korundum putih stabil, rega pungkasan bisa uga bali.


Wektu kirim: Dec-13-2021